SURUÇ ZABITASINDAN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR.

Suruç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fahiş fiyat denetimlerini sürdürüyor.

Suruç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepler üzeribe gıda ürünlerinin fahiş fiyattan satılmasının önüne geçebilmek ve tüketicinin mağduriyet yaşamamasını sağlamak için gerçekleştirilen denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Başta temel gıda ürünleri olmak üzere  temizlik maddelerinin fiyatlarını inceleyen ekipler, denetimlerde, ürünün etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığına bakmak amacıyla bazı ürünleri kasaya götürerek karşılaştırıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş " Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için denetimlerimize düzenli olarak devam ediyoruz, denetim noktasında vatandaşlarımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz bu noktada denetimlerimiz  artarak devam edecek"dedi.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar, meyve ve iç mekan görseli olabilir