YANALOBA MAHALLESİ MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR...

Şanlıurfa-Birecik-Suruç karayolu üzerinde bulunan Yanaloba mahallesinde mesire alanı yapılıyor.

Suruç Belediyesi koordinesinde Şanlıurfa BŞB tarafından yapılan mesire alanı inşaat çalışmaları devam ediyor.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Kenan Aktaş, Yanaloba mahallesini ziyaret ederek mesire alanının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi yetkililerden bilgi aldı.

Burada vatandaşlarla da bir araya gelen Aktaş, '' Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde eski Yatılı ilköğretim bölge okulu alanında yapacağımız Millet Bahçesinin proje çalışmaları devam ederken Suruç ilçe genelinde yeşil alan ve dinlenme alanlarının sayılarını her geçen gün artırıyoruz. Bugüne kadar 2 yıllık görev sürecimizde 26 parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk, son olarak Belediyemizin koordinesinde ilçemizin önemli mahallelerimizden biri olan Yanaloba'da mesire alanımızın inşaat çalışmaları devam ediyor., proje yakın takibimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Şimdiden Yanaloba sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

Öte yandan, Yanaloba mahallesinde Suruç Belediyesi tarafından yapımı devam eden, Taziye evi inşaatı devam ediyor. Vatandaşlar her iki projeden dolayı Başkan vekili Aktaş'a teşekkür ettiler.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar, yol ve ağaç görseli olabilir