DSİ SELDEN ZARAR GÖREN BÖLGELERDE

İlçemiz genelinde meydana gelen sağanak yağış nedeniyle tüm ekiplerimizle birlikte selden zarar gören bölgelerde müdahale çalışmalarımız devam ediyor.

Şanlıurfa DSİ  15. Bölge Müdürlüğü bağlı ekipler Suruç Belediyesi ile koordine halinde Aşağıoylum mahallesi ,  Göleç mahallesi ve Deniz mezrasında menfez temizliği ve Drenaj kanalında tahliye işlemlerini sürdürüyor.

Dsi 15. Bölge Müdürlüğü Ekipler çalışmalara  1 tır, 1 paletli kepçe ve 8 personeli ile katılıyor.Tahliye çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı '14-309 REDMI NOTE R8 8 AI QUAD CAMERA' görseli olabilir

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'REDMI NOTE 8 AI QUAD CAMERA' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir