SURUÇ'TA CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

SURUÇ'TA CUMHURİYET TEMALI RESİM YARIŞMASI

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamalarına sayılı günler kaldı. Milli Mücadelenin köklü hatırasını yaşatmak üzere Şanlıurfa’da etkinlikler düzenleniyor.

Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak inancı, tarihi, kültürü, ailesi, milleti ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla İlçemizde Sanat sokağında ve Aligör Mahallesinde bulunan Kümbet Evler'de "100. Yılında Cumhuriyet" konulu resim yapma etkinliği düzenleniyor.

Şanlıurfa Valiliği, Suruç Kaymakamlığı ve Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyet'in 100. yılı Suruç’ta da 100 öğrenciyle 100 resim programıyla kutlanıyor.

Suruç ilçe merkezinde bulunan Sanat Sokağı ve Suruç Kümbet Evlerinde başlayan etkinlik  programı coşkulu bir şekilde gerçekleşti.